fbpx

Fortnox företag

Vill du också skapa högre lönsamhet?

Att spara pengar ger större effekt än vad man tror.
Men långt ifrån alla företag har resurser eller kompetens att göra detta på egen hand. Därför är Benchtell ett värdefullt verktyg för mindre och medelstora företag.

Automatisk Benchmarking.
Helt integrerat med Fortnox!

Nu kan du analysera data från ditt företags bokföring, jämföra med andra liknande företag och identifiera områden där ditt företag har stora möjligheter att spara pengar. Allt sker helt automatiskt med stöd av Artificiell intelligens och utan att du behöver anlita dyra konsultfirmor.


Endast 99 SEK/mån/användare - 30 dagars öppet köp

Så här gör du:

1. Logga in i Fortnox
2. Gå till Marketplace/Appar
3. Leta upp och välj Benchtell för företag
4. Klicka Köp/Lägg till
5. Du skickas till Benchtell.com för att verifiera din e-post
6. Klart!

"Vi ansåg oss redan vara hyfsat kostnadseffektiva men efter en snabb kostnadsanalys baserad på vår egen bokföring, identifierade Benchtell stora kostnadsbesparingar som innebar att vi direkt förbättrade vårt resultat."

Stefan Lind
VD, Third Base AB
"Vi är väldigt nöjda med Benchtell. Tjänsten är tydlig och smidig vilket gör det förvånansvärt enkelt att tillgodogöra sig avtalsinformation och jämföra den med andras."

Pär Kadziolka
VD, Royal Greenland
Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF.
För ytterligare information se www.fortnox.se