fbpx

Byråpartner

Öka dina rådgivningsaffärer.

Arbetar du på en revisions, redovisnings- eller bokföringsbyrå? Med Benchtells webbaserade benchmarkingplattform jämför och utvärderar du dina kundföretags kostnader för att hjälpa dem spara pengar och därigenom öka deras rörelseresultat.Vill du också skapa mer intäkter?

Att bedriva strukturerat arbete med kostnadsreducering är komplicerat, tidskrävande och dyrt. Många managementkonsulter utför just sådana uppdrag, men arbetet görs helt manuellt och genomförs därför uteslutande för riktigt stora företag. De flesta byråer står inför en stor utmaning och behöver förändra sin tjänsteleverans för att på så vis skapa mer intäkter.

Era kunders information är säker hos oss

Framtiden är här nu.
Och den är digital.

Vårt jämförelseverktyg kan med fördel användas för att generera fler rådgivande uppdrag åt en byrå. Vi har byggt en benchmarkingplattform som jämför kostnader för att analysera och identifiera möjliga besparingar. Alla jämförelser görs med liknande organisationer i samma bransch. Det går snabbt, är kostnadseffektiv och är tillgänglig för alla företag, inte bara de största. Tjänsten är utvecklad i nära samarbete med användare och beslutsfattare hos några av de starkaste byråerna.

Aktuellt erbjudande till Byråpartners

Så här fungerar det.

Idag har de flesta av dina kunder varken kompetens, tid eller resurser att utföra kostnadsreduceringsprocesser själva. Men det har ni som ekonomisk rådgivare och nu är det dags att kapitalisera på just detta. Genom att använda Benchtells analysverktyg kan er byrå hjälpa små och medelstora företag att förbättra sin lönsamhet. Resultatet av analysen kommer att ge er ett kraftfullt stöd för diskussioner med era kunder. Diskussioner vilka kommer att generera rådgivningsuppdrag som ni får utföra för era kunders räkning.

Fortnox


Certifierad Integrationspartner

Nu är Benchtell Certifierad Integrationspartner till Fortnox och därmed särskilt utvalda då vi möter deras högt ställda krav på kvalitet och tillgänglighet på såväl tjänst som support. En av de stora fördelarna med integrationen mellan Benchtell och Fortnox är att din information ständigt är uppdaterad i vår vår tjänst. Mer information om hur det fungerar hittar du på Fortnox integrationer.


Benchtell har stöd för import av information ifrån bl.a. följande Affärssystem

Introduktionsfilmer & Utbildningar

Abonnemang och prismodell.

Kostnadsfri demo för dig som funderar på att bli byråpartner!

Nu kan du anmäla dig helt kostnadsfritt till Benchtells on-line demo. Vår demo är det snabbaste och enklaste sättet att förstå fördelarna ni får ta del av som Benchtell-Partner. Som partner får du dessutom möjlighet att synas och marknadsföra ert företag på vår hemsida.

ANMÄLAN TILL KOSTNADSFRI DEMO: