fbpx

Säkerhet

Prova kostnadsfritt
April 8, 2018
Ökad lönsamhet
April 8, 2018

Din information är säker hos oss

8 April, 2018 - AV MAGNUS ELG
Säkerhet och sekretess är A och O i vår verksamhet. Benchtell bygger på att alla delar med sig av ekonomisk data om sitt eget företag i utbyte mot att man får ta del av resultaten av de jämförelser som görs. Naturligtvis utan att några detaljer om vare sig företag eller dess ekonomiska situation avslöjas.

Vi har lång erfarenhet av säkra Internettjänster.
Vi har vidtagit alla tänkbara åtgärder när det gäller IT-säkerhet i form av drift, övervakning, kryptering, etc. Dessutom sparas inte information om företaget (t.ex. namn, organisationsnummer och adress) tillsammans med ekonomisk information, vilket gör den värdelös för utomstående även om den mot förmodan skulle hamna i orätta händer. Det gör att du tryggt kan jobba med Benchtell och veta att det alltid sker på ett säkert sätt.

Här kan du läsa mer om vår informationshantering och säkerhet.

Säkerhet och sekretess är A och O i vår verksamhet. Benchtell bygger på att alla delar med sig av ekonomisk data om sitt eget företag i utbyte mot att man får ta del av resultaten av de jämförelser som görs. Naturligtvis utan att några detaljer om vare sig företag eller dess ekonomiska situation avslöjas. Vi har lång erfarenhet av säkra Internettjänster.