fbpx

Säkerhet och anonymisering

Prova kostnadsfritt
May 2, 2018
Bättre kunddialog
May 2, 2018

Informationen är säker hos oss

2 Maj, 2018 - AV MAGNUS ELG
Säkerhet och sekretess är A och O i vår verksamhet.
Benchtell bygger på att alla delar med sig av ekonomisk data om sina kunder eller sitt eget företag i utbyte mot att man får ta del av resultaten av de jämförelser som görs. Naturligtvis utan att några detaljer om vare sig företag eller dess ekonomiska situation avslöjas. Byråns kunder registreras dessutom helt anonymt, och kan endast identifieras med byråns interna kundnummer, så du behöver inte ens inhämta deras godkännande.

Vi har lång erfarenhet av säkra Internettjänster.
Vi har vidtagit alla tänkbara åtgärder när det gäller IT-säkerhet i form av drift, övervakning, kryptering, etc. Dessutom sparas inte information om företaget tillsammans med ekonomisk information, vilket gör den helt värdelös för utomstående. Det gör att du tryggt kan jobba med Benchtell och veta att det alltid sker på ett säkert sätt.

Här kan du läsa mer om vår informationshantering och säkerhet.

Säkerhet och sekretess är A och O i vår verksamhet. Benchtell bygger på att alla delar med sig av ekonomisk data om sitt eget företag i utbyte mot att man får ta del av resultaten av de jämförelser som görs. Naturligtvis utan att några detaljer om vare sig företag eller dess ekonomiska situation avslöjas. Vi har lång erfarenhet av säkra Internettjänster.