fbpx

Ökad lönsamhet

Säkerhet
April 8, 2018
Ökad lönsamhet
April 8, 2018

Vill du som företagare också få en "Aha-upplevelse"?

8 April, 2018 - AV MAGNUS ELG
"Benchtells analyser är skarpa och mycket användbara" säger Andreas Gideonsson, Kontorschef på LR Revision & Redovisning. Med Benchtell blir bokföringen ett styrverktyg i den dagliga verksamheten. Det handlar inte om att utgå ifrån tillrättalagda siffror i årsredovisningar, branschstatistik eller traditionella nyckeltal, utan analyser baserade på faktiska bokföringssiffror.

Andreas har själv sett tydliga exempel på att Benchtell gör konkret nytta. – "Vi hade en kund som vi tyckte låg högt i sina kostnader. De tyckte inte själva det men när de fick se jämförelsetalen från Benchtell så förstod de. Det blev en riktig aha-upplevelse!"

Vill du också få aha-upplevelser? Läs hela artikeln i Fortnox Magazine och hör av dig till oss så berättar vi mer.

“Benchtells analyser är skarpa och mycket användbara” säger Andreas Gideonsson, Kontorschef på LR Revision & Redovisning. Med Benchtell blir bokföringen ett styrverktyg i den dagliga verksamheten. Det handlar inte om att utgå ifrån tillrättalagda siffror i årsredovisningar, branschstatistik eller traditionella nyckeltal, utan analyser baserade på faktiska bokföringssiffror.