fbpx

Dörröppnare för byråns rådgivningsuppdrag

Koll på ROI? Så här blir dina kunder mer lönsamma
December 4, 2020
Tre tips för att lyckas med Rådgivning
January 12, 2021

Dörröppnare för byråns rådgivningsuppdrag

14 DECEMBER, 2020 - AV MAGNUS ELG
Att använda Benchtell och jämföra dina kunders verksamhet med liknande företag kommer öppna dörrar för rådgivning för din byrå, samt generera en högre lönsamhet för era kunder.

Analys baserad på faktiska bokföringssiffror

Genom en djupgånde analys av era kunders bokföringsdata kommer du få en tydlig bild av hur de ligger till i förhållande till deras konkurrenter. Och det handlar inte bara om branschstatistik eller traditionella nyckeltal utan om analys baserad på faktiska bokföringssiffror. Och ryktet om en stabil tillväxt under lönsamhet, noggrant skött av dig, kommer sprida sig.

Ett talande exempel

Här är ett exempel på vad en procentuell sänkning på 2,5 % skulle innebära för era kunders slutgiltiga resultat.Benchmarkingrapporten är nyckeln

Många byråer upplever att det många gånger räcker med att visa Benchmarkingrapporten för sin kund för att skapa stort intresse. Man ser direkt hur mycket man kan påverka företagets lönsamhet, och sen är det svårt för företagaren att tacka nej till din hjälp att förverkliga det.

Ett företag jämförs med andra liknande företag baserat på bl.a. bransch, omsättning och antal anställda. Många gånger identifieras besparingar som snabbt kan leda till avsevärda lönsamhetsförbättringar, men ofta tar det lite tid. Vid regelbunden användning görs normalt besparingar motsvarande 5-10% av kostnaderna, vilket påverkar resultatet något enormt.

Lönsamhetstestet

Mindre och medelstora företag utgör ryggraden i Sveriges ekonomi. Tillsammans med dig vill vi därför bidra till att göra dem mer ekonomiskt hållbara. Gör Lönsamhetstestet för att få en indikation på i vilken omfattning du kan bidra till att förbättra dina kunders lönsamhet.

Har du några frågor? Hör av dig direkt via vårt formulär, så återkommer vi inom kort!

Att använda Benchtell och jämföra dina kunders verksamhet med liknande företag kommer öppna dörrar för rådgivning för din byrå, samt generera en högre lönsamhet för era kunder. Genom en djupgånde analys av era kunders bokföringsdata kommer du få en tydlig bild av hur de ligger till i förhållande till deras konkurrenter.