fbpx

Video: Digital arbetsyta byrå

Video: Digital arbetsyta företag
May 7, 2021

Video: Inbyggt stöd för att gå från analys till handling

3 MAJ, 2021 - AV MAGNUS ELG
Många byråer som använder Benchtell har berättat för oss att de gärna vill ha hjälp att strukturera upp rådgivningsarbetet för att öka effektiviteten och spara ännu mer tid.

Därför lanserar vi nu en funktion där du som rådgivare får tillgång till en digital arbetsyta där du, dina kollegor och dina kunder kan arbeta tillsammans.

Du får även förslag till åtgärder som kan sättas in för att lösa identifierade problem. Förslagen är baserade på hur andra framgångsrika företag och byråer löst liknande situationer.

Resultatet blir enorma tidsbesparingar och ökad lönsamhet för både din byrå och dina kunder.

Introduktionsvideo

Titta på introduktionsvideo (1:00 min) för att få en enkel överblick.Tutorialvideo

Här kan du se en lite längre video (3:46 min) som ger dig en bättre bild av hur det fungerar.Har du några frågor? Hör av dig direkt på telefon +46 (0)40 628 08 00 eller via vårt formulär, så återkommer vi inom kort!

Nu lanserar vi en digital arbetsyta där du, dina kollegor och dina kunder kan arbeta med kostnadsreducering på ett strukturerat sätt. Du får förslag till åtgärder som kan sättas in för att lösa kundernas problem. Resultatet blir enorma tidsbesparingar och ökad lönsamhet för både din byrå och dina kunder.