fbpx

Bättre kunddialog

Säkerhet och anonymisering
May 2, 2018
Fler lönsamma rådgivningsuppdrag
May 2, 2018

LR Revision & Redovisning fick bättre kunddialog med Benchtell

2 Maj, 2018 - AV MAGNUS ELG
Redovisningsbranschen förändras mot mer rådgivning. För LR Revision & Redovisning Norr har Benchtell blivit en viktig del i digitaliseringen av byrån och en utökad rådgivningsverksamhet.

"Benchtells analyser är skarpa och mycket användbara. För oss blir ett rådgivningsverktyg som Benchtell ett sätt att starta en diskussion med våra kunder." säger Andreas Gideonsson, Kontorschef, LR Revision & Redovisning i Piteå.

"Vi hade en kund som vi tyckte låg högt i sina kostnader på ett konto. De tyckte inte själva det men när de fick se jämförelsetalen från Benchtell så förstod de - en aha-upplevelse." berättar Andreas.

I senaste numret av Fortnox Magazine kan du läsa hela intervjun.

Redovisningsbranschen förändras mot mer rådgivning. För LR Revision & Redovisning Norr har Benchtell blivit en viktig del i digitaliseringen av byrån och en utökad rådgivningsverksamhet. “Benchtells analyser är skarpa och mycket användbara. För oss blir ett rådgivningsverktyg som Benchtell ett sätt att starta en diskussion med våra kunder.”, Andreas Gideonsson, Kontorschef, LR Revision & Redovisning i Piteå.