fbpx
April 10, 2018

Företagsnytta

Med hjälp av Artificiell Intelligens (AI) kan man eliminera tidsödande dubbelarbetet inom ekonomi och administration. För dig som företagare innebär det stora tidsvinster eller, om du använder en redovisningsbyrå, möjlighet att förhandla ned arvodet.
April 10, 2018

Snabbare tillväxt

Vill du som företagare ha snabbare tillväxt? Då skall du använda din revisor på rätt sätt!
April 10, 2018

Prediktiv teknik

Ska du hänga med i digitaliseringen är det prediktiv teknik som gäller! Låt algoritmer analysera redovisningen och konkurrenter för att förutse försäljning, investeringsbehov eller lönssamhetsförbättrande åtgärder.
April 10, 2018

Lönsamhetstestet

Att spara pengar är inte kul… men väldigt lönsamt. Enligt ledande Managementkonsultbolag kan de flesta företag spara 5% av sina totala kostnader, vilket innebär 15-25% ökad nettovinst. Gör snabbtestet för att beräkna ditt företags dolda besparingspotential […]
April 9, 2018

Ekonomisk PT

Var smart när det gäller digitalisering inom ekonomi och administration.
April 9, 2018

Digitaliseringsresan

Digitalisering – Vad innebär det egentligen för dig och ditt företag? Det går nästan inte att läsa en artikel i IT-pressen längre utan att man springer på ordet digitalisering. Det skall digitaliseras hit och dit. Men […]
April 9, 2018

PwC:s Robot

PwC börjar nu använda teknik för att höja tempot, bli mer effektiv och skapa större värden för sina kunder.
April 9, 2018

Benchmarking

Benchmarking är ett enkelt sätt att öka företagets lönsamhet. Och den ekonomiska uppsidan är oftast större än man tror. För de flesta företag handlar det om besparingar på nästan 5% av kostnadsmassan.
April 9, 2018

Nyckeltal

Att beräkna och jämföra nyckeltal är ett snabbt sätt att se hur företaget går. Givetvis är olika nyckeltal relevanta för olika typer av företag.
April 9, 2018

Artificiell Intelligens

Vad kan vi med säkerhet säga om hur samhället kommer att påverkas av AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning?